2016-01-09 09:43:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - kedveznek a szerelmi ügyeknek a csillagok

Napi horoszkóp január 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Töltse a hétvégét otthon, a lakás csinosítgatására alkalmas ez a nap. Foglalkozzon többet a párjával, ön most tényleg ellenállhatatlan, úgyhogy boldog pillanatokat élhetnek át együtt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. A mai lesz a hét legjobb napja. A Vénusz a Nyilas jegyében áll, együtt a Szaturnusszal. Igyekezzen estére a legjobb formába kerülni, tervezzen valami nagyszerű programot a barátaival. Ha ön egyedülálló, akkor ma megismerkedhet valakivel, akivel hosszú távra tervezhet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Ön ma önfeledt szórakozásra vágyik, nem pihenésre. Estére mindenképpen talál magának megfelelő kíséretet, akivel elmehet szórakozni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, és közelít a Naphoz. Ez a bolygóállás felszítja a szenvedélyeket a párkapcsolatában. Mély szerelem fűzi a kedveséhez, és most még közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap már elhagyta a Plútót a Bak jegyében. Ezért végre enyhülnek a konfliktusok a párkapcsolatában, főleg, ha hajlandó cselekedni is ennek érdekében… Az ön szívélyes viselkedésének a kedvese biztosan nem tud ellenállni. Este sétáljanak egy nagyot a közeli parkban.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma a szerelmi ügyeknek kedveznek a csillagok. Az ön jegyében álló szerencsebolygó szenvedélyt és harmóniát hoz a párkapcsolatába. Optimális az időpont arra is, hogy egyik-másik régen dédelgetett álmát valóra váltsa. Ha egyedülálló, most nagy esélye van arra, megtalálja az igazit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Nyilas jegyében áll, együtt a Szaturnusszal. A Szaturnusz furcsa problémákat hozhat elő a párkapcsolatában, talán a kedvese családjának a szokásairól lesz szó. Akkor se szóljon, ha ezt ön nem tudja elfogadni: hallgassa végig udvariasan az anyósa véleményét, majd cselekedjen a saját belátása szerint.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz a Nyilas jegyében áll, együtt a Szaturnusszal. Sajnos meg kell ismernie a párjának a szigorúbb arcát is... Ettől függetlenül nagyon szereti önt, és ez a bolygóállás fel is frissíti a kapcsolatukat. Ha ön egyedülálló, akkor újra visszanyerheti a hitét a szerelemben, csodálatos érzésekben lehet része.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz a Nyilas jegyében áll, együtt a Szaturnusszal. Ennek igazán örülhet, most remek formában van! Délután találkozzon a barátaival, a beszélgetések alkalmával újra megtalálhatja az egyensúlyát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Vénusz a Nyilas jegyében áll, együtt az ön uralkodó bolygójával, a Szaturnusszal. Mutassa ki bátran az érzelmeit, és nyugodtan beszéljen arról, ami foglalkoztatja önt. Nyíltsága tetszésre talál a környezetében. Este még kellemes élmények várnak önre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz a Nyilas jegyében áll, együtt a Szaturnusszal. Ha valakit meg akar nyerni magának, akkor erre most van itt a legjobb alkalom. Ha ön egyedülálló, menjen el szórakozni este. Találkozhat valakivel, aki éppen olyan kedves és szabadságszerető, mint ön.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz a Szaturnusszal együtt a Nyilas jegyében áll. Ez a csillagállás kedvez a szerelemnek, úgyhogy ha egyedülálló, semmiképp se töltse otthon az estét…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: